ALLROUND DJ

DJ John Vortex is de perfecte DJ voor elke gelegenheid. Met een enorme bibliotheek aan muziek, verfijnde technieken en een passie voor het maken van ieders feest een onvergetelijke ervaring, is John Vortex de ideale keuze voor feesten van elk formaat en stijl. Laat uw avonden tot leven komen met John Vortex!

Over mij

Hej hej, ik ben John Vortex, de man achter het gelijknamige DJ-bedrijf in Hengelo, Overijssel! Met meer dan 10 jaar ervaring in het vak, draai ik de beste platen voor allerlei feesten en evenementen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, of een knallend festival, ik en mijn team zorgen voor de perfecte vibe, helemaal afgestemd op jouw smaak en stijl. We gebruiken de nieuwste technologieën en topapparatuur om ervoor te zorgen dat jouw feest vlekkeloos verloopt. Kortom, we zijn er om ervoor te zorgen dat jij en je gasten een onvergetelijke ervaring hebben!

Dj John Vortex
Allround DJ

Allround DJ

Als DJ voor speciale gelegenheden zorg ik voor de perfecte muzikale ambiance, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsviering. Met zorgvuldig gekozen muziek en vlotte overgangen creëer ik een onvergetelijke ervaring voor elk evenement.

Muziek/Pop Quizen

Muziek/Pop Quizen

Als pop/muziek quizmaster daag ik deelnemers uit met leuke vragen over pop- en muziekcultuur. Ik creëer een levendige sfeer en zorg voor entertainment, terwijl ik een leuke en educatieve ervaring bied op het gebied van popmuziek. 🎶🎉

Dansmaar

Dansmaar

Van 70's Disco tot Eighties vibes, wij organiseren onvergetelijke dansfeesten. Voor privéfeesten, bedrijfsevenementen en meer, wij brengen elk evenement tot leven met passie voor muziek en dans. Sluit je aan en laat de magie beginnen! 🎶✨

Contacteer me

Vul het onderstaande formulier in om contact met mij op te nemen. Ik ben er om al jullie vragen te beantwoorden en jullie de best mogelijke service te bieden.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.